Tenim un servei de menjador amb cuina pròpia. La nostra cuina s’elabora adaptant els àpats a l’edat dels infants, oferim un menú sencer i un de triturat pels mes petits. També disposem d’un menú especial per al·lèrgies i intoleràncies.

Considerem que ja des de petits és important que els infants es familiaritzin amb l’anglès per tal que adquireixin una base que els ajudarà assimilar-ho i parlar-ho correctament quan vagin a l’escola. És per això que realitzem el mètode Kids&Us, un mètode molt innovador i que està tenint molt èxit a nivell nacional per l’aprenentatge de l’anglès.

Un cop per setmana, l’equip de Kids&Us realitza una sessió setmanal dirigida als alumnes de P1 i P2 inclòs dins la quota mensual.

Més informació sobre el mètode Kisd&Us https://www.kidsandus.es/ca/

En la nostra escola, hem deixat de banda el paper i ens hem passat a l’agenda electrònica, que substitueix a l’antiga agenda i proporciona a les famílies més facilitat i comoditat a l’hora de comunicar-se amb l’escola.

Amb aquesta aplicació, les famílies estan informades de tots els esdeveniments de l’escola i poden tenir un seguiment òptim de les vivències i de l’evolució del seu fill a l’aula.

Mitjançant l’App, les famílies reben l’agenda diària del dia, les circulars informatives, els menús, fotografies de les activitats que es realitzen a l’aula i tota la documentació important del curs escolar.

El curs s’inicia el primers dies de setembre i finalitza els últims dies de juliol. L’escola està oberta 11 mesos l’any.

Per aquelles famílies que ho necessiten, també oferim el servei d’escola d’estiu durant el mes d’agost. Un servei ofert únicament als alumnes del centre i amb possibilitat de contractar-lo per setmanes.

Cadascun dels nostres centres compta amb horaris d’acollida tant de matí com de tarda. L’horari de cadascun dels centres és el següent:

C/ Nou, 54
De 07’30 a 18’30 h

C/ Barcelona 185
De 6’30 a 19h

L’escola està afiliada a les empreses Edenred España, Cheque Gourmet (Un Spain) i Sodexo. Es tracta d’un mitjà que permet conciliar l’activitat laboral amb la vida familiar a través dels ajuts econòmica que proporcionen algunes empreses. En la nostra escola, es permet el pagament parcial o total amb aquestes ajudes.

Per Nadals, realitzem una representació nadalenca on tots els alumnes hi participen. Es realitza en el teatre de la Vicentina a Sant Vicenç dels Horts, uns dies abans de Nadal, on tant pares com familiars poden gaudir de l’espectacle que han preparat els nostres petits actors.

Per fi de curs, i com a forma de comiat dels mes grans, cada any fem un festival i una festa de final de curs, on acompanyats de totes les famílies acomiadem el curs.

Al mes de Juliol i dirigit als alumnes de P1 i P2, oferim la possibilitat d’inscriure’s al curset de piscina que es fa diàriament durant aquest mes. El curset de natació es realitza al CEM Sant Vicenç dels Horts, Piscina Montserrat Canals (https://www.cemsvh.cat/) a Sant Vicenç dels Horts, que compta amb unes bones instal·lacions i una piscina adaptada als nens i nenes d’aquesta edat.

Les nostres educadores són les acompanyants i responsables dels alumnes que fan ús d’aquest servei, juntament amb els monitors especialitzats de la piscina.

Instagram