Instal·lacions

Per a nosaltres l’espai i l’entorn tenen un paper important en el desenvolupament i l’aprenentatge dels més petits, per això les nostres instal·lacions compleixen la normativa vigent del Departament d’Educació, de manera que els espais estan adaptats i pensats per a la protecció i la seguretat dels més petits.

Les aules disposen d’il·luminació natural i la decoració dels espais generen un ambient càlid, acollidor i alegre en el qual els més petits es diverteixen i gaudeixen estant a l’escola.

Hem fet de les nostres escoles un lloc on els nens i les nenes se sentin còmodes, segurs, un espai on puguin experimentar i moure’s amb llibertat i tinguin cobertes les seves necessitats.

Totes les aules disposen d’espais diferenciats entre canviador, WC i zona de joc i aprenentatge, també comptem amb zones de descans.

A més, la nostra escola disposa d’una aula polivalent a la qual es poden fer les classes de psicomotricitat o experimentació. També tenim un ampli pati assolellat on jugar i aprendre a l’aire lliure i tenir cura de l’hort.

L’escola també compta amb cuina pròpia on s’elaboren els menús diàriament.

Aquí podeu veure algunes imatges de les nostres instal·lacions: